22 YIL SONRA AYNI SIRALARDALAR…

Karadeniz Ereğli Ticaret Meslek Lisesi 1997 Mezunları, 22 yıl aradan sonra okullarında buluştu.

22 YIL SONRA AYNI SIRALARDALAR…

Karadeniz Ereğli Ticaret Meslek Lisesi 1997 Mezunları, 22 yıl aradan sonra okullarında buluştu.

22 YIL SONRA AYNI SIRALARDALAR…
09 Temmuz 2019 - 19:56

1997 Ticaret Meslek Lisesi Mezunlarından Özkan Doğan, yaptığı açıklamada aynı dönemden mezun olan öğrenciler olarak 22 yıl aradan sonra sosyal medya üzerinden organize olarak okullarında yeniden buluştuklarını belirtti.
Yoğun ilgi gören buluşmada, birçok anılarına ev sahipliği yapan Ticaret Meslek Lisesi günlerine döndüklerini ifade eden Doğan şunları kaydetti:
“Almanya ve İstanbul’dan bu buluşmaya katılan arkadaşlarımız oldu. 1997 mezun arkadaşlarımızdan erdal göktaş hocamız şu anda bu okulda müdür yardımcısı olarak görev yapıyor. Onun  rehberliğinde okulumuzu ve sınıflarımızı gezdik.  Tüm arkadaşlarımız o günlere dönerek buluşmaya katılan arkadaşlarla hasret giderdi.
1997 yılında gerçekleşen mezuniyet balo cd sini ve eski resimlerden oluşan slayt gösterisini  hep beraber  okulun konferas salonunda çocuklarımız ve ailemizle  izledik. Önceden hazırlatmış olduğumuz 1997 mezunlarına özel anı defterine tüm katılan arkadaşlarımız duygu ve düşüncelerini paylaştı.”

 Şu anda sosyal medya üzerinden haberleşmeye ve tüm mezunlara ulaşmaya çalıştıklarını belirten Doğan, “İlerleyen dönemlerde bu şekilde organizasyonlar yapma  ve bu organizasyonlarımıza çok değerli dönemin okul Müdür Yardımcısı Sayın Numan Korkmaz, ve bazı hocalarımızda katılım sağlayacaklarını söylediler” ifadelerini kullandı.

 
 

Bu haber 2018 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Mehmet BOZKURT
    4 yıl önce
    Yıllar sonra bu birlikteliği yaşamaktan gurur ve onur duyuyorum. Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler. #İyi ki varmışsınız ve iyi ki varsınız
  • Necmiye Salman Akın
    4 yıl önce
    Yıllar sonra 1997 mezunlarını bir arada toplayan emegi gecen tüm arkadasları tebrik ederim