ANKARA’DA ALAPLI KONUŞULDU

Alaplı Faal Gazeteciler Derneği Başkanı Hasan Haşıl, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara’ya çıkarma yaptı

ANKARA’DA ALAPLI KONUŞULDU

Alaplı Faal Gazeteciler Derneği Başkanı Hasan Haşıl, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara’ya çıkarma yaptı

ANKARA’DA ALAPLI KONUŞULDU
18 Mayıs 2024 - 22:15

Alaplı Faal Gazeteciler Derneği Başkanı Hasan Haşıl, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara’ya çıkarma yaptı. Dolu dolu ve oldukça verimli geçen program dahilinde Danıştay Başkanı Zeki Yiğit’i ziyaret eden Dernek Yönetimi burada Yiğit’e Alaplı’ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul ile de bir araya gelen Dernek Yönetimi Alaplı’da devam eden projeler ve çalışmalar ile görüş ve fikir alışverişinde bulundu.
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Alaplı Faal Gazeteciler Derneği Başkanı Başkan Yardımcısı Metin Mudanya, Yönetim Kurulu Üyeleri Yasin Ören, Fedai Kaçar, Erdoğan Kutlu, Dernek Üyesi Göksel Özgümüş’ün Ankara programı dolu dolu ve oldukça verimli geçti.
Ankara’da ilk olarak Danıştay Başkanı Zeki Yiğit’î ziyaret eden Dernek Yönetimi Başkan Yiğit tarafından özel bir ilgiyle karşılandı. Başkan Hasan Haşıl ve Yönetim Kurulu Üyelerine yemek ikramında bulunan Yiğit, yaklaşık 2 saat süren görüş ve fikir alışverişinde bulundu. Değerli zamanını Alaplı Faal Gazeteciler Derneğini yönetimine ayıran Yiğit, Alaplı gündemi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Gazetecilerin görüş ve önerilerini de dinleyen Yiğit, İlçede yapımı devam eden projelerin hayata geçirilmesi noktasında çalışmaların sürdüğünü ve yakından takip ettiğini söyledi.
Kendisini ziyarete gelen Alaplı Faal Gazeteciler Derneği Yönetimine teşekkür eden Yiğit, derneğe çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette Alaplı Faal Gazeteciler Derneği Başkanı Hasan Haşıl, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Danıştay Başkanı Zeki Yiğit’e Alaplı’ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Alaplı Faal Gazeteciler Derneği Başkanı Hasan Haşıl, beraberinde yönetim kurulu üyeleri daha sonra TBMM’ye giderek AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul ile de bir araya geldi. Ziyaretlerde Dernek Yönetimi Bozkurt ve Ertuğrul ile Alaplı’da devam eden projeler ve çalışmalar ile görüş ve fikir alışverişinde bulundu.

Bu haber 652 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum