Bravo çocuklar…

Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Türkiye Şampiyonasında Zonguldak Takım halinde Türkiye 2. si olduğu bildirildi.

Bravo çocuklar…

Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Türkiye Şampiyonasında Zonguldak Takım halinde Türkiye 2. si olduğu bildirildi.

Bravo çocuklar…
07 Mayıs 2019 - 18:00

Haber merkezi - Düzce’de Mayıs’ın ilk haftası gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Final müsabakalarında, antrenörlüğünü Murat Kalem’in yaptığı Karadeniz Ereğlili sporcular damga vurdu.

Ereğlili sporcular, şampiyonada 2 Türkiye şampiyonluğu ve bir Türkiye 3.lüğü alarak Zonguldak’ımızın takım halinde Türkiye ikinciliği elde etmesini sağladılar.

Şampiyonada dereceye giren sporcular şu şekilde: Yasin Açıkgöz (Cumhuriyet Orta Okulu öğrencisi): Türkiye şampiyonu, Muhammet Mustafa Temel (Kışla Mahmut Likoğlu Orta Okulu): Türkiye şampiyonu, Mustafa Kemal Günay (Cumhuriyet Orta Okulu) : Türkiye üçüncüsü oldular.

Sevincini sosyal medyadan an ve an paylaşan şampiyonların antrenörü Murat Kalem; “Düzce’de, Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Şampiyonasının ilk gününde aldığımız Türkiye şampiyonluğunun ardından bir Türkiye şampiyonluğu birde Türkiye üçüncülüğü elde ettik. Emeği geçen herkesi kutluyorum” diyerek sevincini fotoğraflı şekilde satırlara aktardı.

Antrenör Kalem ayrıca; Bu şampiyonlukta bizi destekleyen Zonguldak Gençlik Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel, Gençlik Spor Ereğli İlçe Müdürü Serkan Keleş, Zonguldak Taekwondo İl Temsilcisi Babam Zeki Kalem ve bizlerden desteklerini hiç esirgemeyen, maddi manevi hep yanımda olan Levent Bayrak hocama, Oktay Bozkurt ağabeyime, Hikmet Altan hocama şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ederim” dedi.
 





Bu haber 2685 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum