ÇEVİK; ÖNCE BAŞARILAR DEDİ, SONRA İYİ TATİLLER...

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat ÇEVİK'in 2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Yıl Sonu Mesajı yayımladı.

ÇEVİK; ÖNCE BAŞARILAR DEDİ, SONRA İYİ TATİLLER...

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat ÇEVİK'in 2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Yıl Sonu Mesajı yayımladı.

ÇEVİK; ÖNCE BAŞARILAR DEDİ, SONRA İYİ TATİLLER...
16 Haziran 2023 - 13:15

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat ÇEVİK'in 2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Yıl Sonu Mesajı yayımladı.
Çevik mesajında; "Öncelikle, hafta sonu girecekleri Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum. 2022-2023 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla tatile giren tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyor, karne alma sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizin heyecanını paylaşıyorum.
Eğitim, millî kültürümüzü yaşatmanın en temel yoludur. Gelecek nesillerimize binlerce yıllık birikimimizi, kültürümüzü, tarihimizi, millî ve manevi değerlerimizi eğitimle aktarabiliriz. Gelişen ve değişen dünyada eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Bu bilinçle evlatlarımızı teknolojiye yön verebilen, donanımlı, okuyan, araştıran, sorgulayan güçlü bireyler olarak yetiştirmek için çalışıyoruz; amacımız hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmektir.
Değerli Yönetici Arkadaşlarım,
Dünyanın en şerefli ve ağır görevini ifa etmektesiniz. İlimizin, ülkemizin kalkınması, refaha kavuşması ve sevgili çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi donanımına kavuşması için gecenizi gündüzünüze katarak çalıştığınız için hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.
Değerli Öğretmenler,
Her zaman daha iyiyi, daha yeniyi ve daha fazlasını öğretmek amacıyla canla başla mücadeleyi kendinize ilke edinerek kutsal bir görev ifa ediyorsunuz. Pırıl pırıl yetişen bu yeni nesil, sizin emeğiniz, sizin alın terinizdir. Fedakârca yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum.
Kıymetli Veliler,
Öğrencilerimizin notları ne olursa olsun onlar bizim ömür boyu çocuklarımız olarak kalacaklardır. Çocuklarınıza iyi bir gelecek hazırlamak için elinizden geleni yaptığınızı biliyoruz. Çocuğunuzun karnesini değerlendirirken onu bir başkasıyla kıyaslamayın. Her çocuğun özel ve farklı olduğunu unutmayınız.
Sevgili Öğrenciler,
Sizler geleceğimizin teminatısınız, gelecekte yaşanılabilir yarınlar sizin başarılarınıza bağlı olacaktır. Bu eğitim öğretim yılında da çok çalışarak bir üst sınıfa geçmeyi hak ettiniz. Hepinizi tebrik ediyorum. Bu tatil sürecinin, yoğun geçen eğitim öğretim yılının ardından tüm yorgunluğunuzu atmak ve eksik yönlerinizin değerlendirmesini yapmak için çok önemli bir fırsat olduğunu unutmayınız. Tatil döneminde bol bol kitap okuyun, sevdiklerinize zaman ayırın, dinlenin ve yeni eğitim öğretim yılına hazır olarak gelin. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilerimize iyi tatiller dilerken, İlçe genelinde sorunsuz, başarılı bir eğitim ve öğretim döneminin tamamlanmasında özveri ile çalışan Okul Müdür ve Müdür yardımcılarımıza, Öğretmenlerimize, Okul Personellerimize, İlçe Millî Eğitim personellerimize teşekkür ediyor, Öğretmen ve öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir tatil geçirmelerini diliyor, saygılar sunuyorum."dedi.

Bu haber 968 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum