Eğitimciler bu projede buluşacaklar

Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi gerçekleştirecek.

Eğitimciler bu projede buluşacaklar

Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi gerçekleştirecek.

Eğitimciler bu projede buluşacaklar
24 Mayıs 2019 - 17:30

Konuyla ilgili, 24 Mayıs Cuma, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden açıklama yapıldı.

Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) iş birliği ile Kdz. Ereğli’de görevli öğretmen ve idarecilere proje yazma ve yürütme eğitimi verileceği bildirildi. Ajansın teknik destek hibe programından sağlanan finansman ile en az 30 ve üzeri eğitimci proje eğitimi ile buluşacak.

Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli ve proje biriminden sorumlu Şube Müdürü Sedat Akdeniz, önderliğinde çalışmalar yapan proje biriminin hazırlayıp, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’na sunduğu başvuru ile en az 30 ve üzeri eğitimci proje yazma ve yürütme konularında kendilerini geliştirme imkanı elde edecekler. Eğitimler sonunda beklenen sonuçlara bakıldığında; eğitim projesi kapsamında 30 öğretmen ve idareci Uygulamalı Proje Yazma ve Yürütme eğitimi alacakları belirtildi. Yapılacak olan eğitim sonucunda katılımcı 30 öğretmen ve idareciye katılım belgeleri verilecektir. Proje katılımcısı öğretmen ve idareciler AB Ulusal Ajans, Kalkınma Ajansı ve diğer hibe programları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olacaktır ve bu fonlardan nasıl faydalanabileceklerini öğreneceklerdir. Eğitime katılan öğretmen ve idareciler, proje tasarlarken gerçek durum ile ulaşılması gereken durum arasındaki farkı anlama ve somut bir projeye odaklanma konusunda gerçekçi bir bakışa sahip olacaklardır.

Eğitimlerin toplamda, 5 gün ve 30 saat olarak planlanmakta olup, belirlenen tarih aralığı ise; 17-21 Haziran 2019 olarak düşünüldüğü kaydedildi.


Bu haber 721 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum