EMRAH GÜRLER İMZAYI ATTI...

    Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü, geçen sezon Ispartaspor’da forma giyen 34 yaşındaki futbolcu Emrah Ergür ile sözleşme imzaladı.

EMRAH GÜRLER İMZAYI ATTI...

    Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü, geçen sezon Ispartaspor’da forma giyen 34 yaşındaki futbolcu Emrah Ergür ile sözleşme imzaladı.

EMRAH GÜRLER İMZAYI ATTI...
27 Haziran 2019 - 17:25

 
    Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kdz. Ereğli Belediye Spor Kulübü, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başladı.
     Geçtiğimiz sezon Ispartaspor’da forma giyen 34 yaşındaki futbolcu Emrah Ergür ile sözleşme imzalandı. Kdz. Ereğli Belediyespor Kışla Tesislerinde gerçekleştirilen imza töreni öncesi konuşan Kdz. Ereğli Belediye Spor Kulübü 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, bu sene geçmişte yapılan hataları en az indirerek başarılı olmak istediklerini belirtti.
    Yazıcıoğlu, saha içinde ve saha dışında karakterini ortaya koyabilecek sporculardan oluşan bir ekip kurmayı hedeflediklerini belirterek şunları kaydetti:

   FUTBOL, İYİ FUTBOLCULARLA OYNANIR; ŞAMPİYONLUK, KARAKTERLİ OYUNCULARLA KAZANILIR
“Bugün burada Kdz. Ereğli Belediyespor tesislerinde bir tarihe tanıklık ediyoruz.  İnşallah bu sene yeni yönetimle, yeni heyecanla geçmiş yıllarda yapılan hataları en aza indirerek, bir ekip ruhuyla, bir arkadaş grubu olarak Kdz. Ereğli Belediyespor’u yeniden ayağa kaldırmanın gayreti içerisindeyiz. Mazeretimiz yok, çok çalışacağız, çok iyi mücadele edeceğiz. 17 sene önce Emrah kardeşimiz ekmek için gurbete gitti. Futbolunu gurbette oynayarak Kdz. Ereğli’yi hem saha içinde hem saha dışında en iyi şekilde temsil etti. Bu sene en büyük özelliğimiz saha içinde ve saha dışında karakterini ortaya koyabilecek sporcu kardeşlerimiz ile mücadele etmek. Futbol iyi futbolcularla oynanıyor ama şampiyonluk karakterli oyuncularla geliyor. Emrah kardeşimiz de karakterli oyunculardan bir tanesi. Camiamız için, Ereğli için, kendisi için, bizler için hayırlı olsun. Güzel bir sezon geçirmesini diliyorum.”

“TEKRAR BURADA OLMAKTAN DOLAYI MUTLUYUM”
     17 sene önce Ereğli’den ayrılarak çeşitli takımlarda futbol oynayan ve birçok başarı kazanan Kdz. Ereğli Belediyespor’un 34 yaşındaki yeni transferi Emrah Ergür, yetiştiği kulübe dönmekten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.
     Ergür, konuşmasında duygularını şöyle ifade etti:
      “Yetiştiğim kulübümde olmaktan dolayı çok mutluyum. Yuvaya dönüşümde başta sayın başkanım olmak üzere, beni Kdz. Ereğli Belediyespor’a lâyık gördükleri için yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Transferin her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Başkanımın da dediği gibi 17 sene oldu, 2002 yılında Ereğli’den ayrıldım. Birçok kulüpte oynadım, birçok şampiyonluklar yaşadım ama tekrardan burada olmak benim için ayrı bir gurur, ayrı bir heyecan. İnşallah şehirdeki bu birlik ve beraberliği daha fazla yansıtıp, hep beraber Ereğli Belediyespor’u bir üst lige çıkarmak için elimizden gelen mücadeleyi yaparız.”
      İmza törenine; Kdz. Ereğli Belediye Spor Kulübü 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, yöneticiler ve teknik ekip katıldı.
 

Bu haber 1106 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum