GÜVERCİNLERİ  ELLERİYLE BESLİYOR

GÜVERCİNLERİ  ELLERİYLE BESLİYOR

GÜVERCİNLERİ  ELLERİYLE BESLİYOR
30 Temmuz 2019 - 15:02

Alaplı çarşı içinde mısır satan, bağ-kur emeklisi Remzi Koçoğlu’nun hayvan sevgisi görenleri hayran bırakıyor. Çarşı içinde mısır aracına konan onlarca güvercini elleriyle besleyen Koçoğlu, hayvanları çok sevdiğini ifade etti.
Hayvanları sevmeyen insanın hiç kimseyi sevemeyeceğini dile getiren Koçoğlu; “Alaplı’da yaz aylarında mısırcılık yapmaktayım. Kendim bağ-kur emeklisiyim. Mısır aracım genelde merkez camisinin önünde durur. Gün içinde aracıma onlarca güvercin konuyor. Artık onlarla arkadaş gibi olduk. Baktım mısırın dışında kabuğu olduğundan dolayı yemekte zorlanıyorlar. Bende mısırları iç ederek ellerimle yediriyorum. Hayvanları çok seviyorum. Zaten hayvanları sevmeyen insan hiç kimseyi de sevemez. Onun içinde o anı yaşamak lazım. Güvercinler ellerimden yerken bazen de yarış halindeler ve kavgada ediyorlar. Tezgahımdan ayrılmayan bir tanede köpeğimiz de var. Onun için bütün hayvanları koruyalım ve sevelim çünkü onları sevgi ve şefkate ihtiyaçları var.”dedi.
Her gün aynı şekilde gününü tamamlayan Koçoğlu’nun yanından geçen vatandaşlar ise o anı ve güvercinleri ilgiyle izliyor. Vatandaşlardan büyük destek ve beğeni alıyor. 
 (HABER - FOTO: FEDAİ KAÇAR / YENİHABER)

Bu haber 935 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum