İYİ Parti Murat Sesli’nin adaylığını açıkladı

İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçiminde Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adaylarının Murat Sesli olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Murat Sesli’nin adaylığını açıkladı

İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçiminde Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adaylarının Murat Sesli olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Murat Sesli’nin adaylığını açıkladı
15 Şubat 2024 - 23:54

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve genel merkez yönetiminin daha önce Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adaylığı’na onay verdiği Murat Sesli, kendisine destek veren Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli ve ekibi ile birlikte İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Sesli ve ekibini İYİ Parti’de Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan, İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı ve 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu ve İYİ Parti yöneticileri karşıladı. Sesli ve parti yöneticileri uzun süre sohbet ederek seçim sürecini değerlendirdi. Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli, Kdz. Ereğli halkına güvendiğini ve desteklerini her zaman gördüğünü belirterek, 31 Mart akşamı Kdz. Ereğli Belediyesi’ni İYİ Partili belediyeler arasına katacaklarını söyledi. Sesli konuşmasında “Öncelikli İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener başta olmak üzere tüm İYİ Parti yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. 15 yıldır hukuk mücadelesi veriyorum ama maalesef seçimlere yine az bir süre kala verilen bir karar ile beni seçimlere sokmadılar. Bizde kuzenimle birlikte seçimlere girmeye karar verdik. Önümüzde yasal hiçbir engelimiz yok. Kdz. Ereğli maalesef 15 yılını kaybetti. Bir 5 yıl daha kaybetmesine benim tahammülüm yok. Ben Kdz. Ereğli’yi çok seviyorum. Kdz. Ereğli halkı bizim nasıl bir belediyecilik yaptığımızı, nasıl hizmet yaptığımızı iyi biliyor. Ekibimizle birlikte Cumhuriyet’imizin 100. Yılında Kdz. Ereğli’yi 100 proje ile yeniden inşa etmeye geliyoruz. 1 Nisan 2024 sabahı Kdz. Ereğli’ye güneş bir başka güzel doğacak. Hiç merak etmeyin biz bu seçimleri kazanacağız. Ben sizlere inanıyor ve güveniyorum. Hep birlikte el ele vererek Kdz. Ereğli’nin 31 mahallesinde halkımıza projelerimizi, yapacaklarımızı anlatacağız. Halkımızda zaten güzel bir karşılığımız var. İnşallah 31 Mart akşamına kadar gece gündüz çalışarak bu desteği daha da artırıp Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanacağız” dedi.
İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Kdz. Ereğli Belediyesi’ni daha önce görev yaptığı dönem içerisinde tüm mahallelerde büyük hizmetler yaptığını belirterek “Belediyecilikte tecrübesi olan Başkanımız Murat Sesli ve ekibimizle birlikte yöneteceğiz. Başkanımızın da söylediği gibi Kdz. Ereğli 15 yılını kaybetti, bir 5 yılını daha kaybetmesin istiyoruz. Adaylığımızın hem İYİ Parti’mize hem de Kdz. Ereğli’ye hayırlı uğurlu olmasını istiyorum.” Dedi.
İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan ise konuşmasında 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığını kazanacaklarını belirterek, Murat Sesli’nin adaylığının hem İYİ Parti’ye hemde Kdz. Ereğli halkına hayırlı olması diledi.
İYİ Parti Kadın Politikaları Batı Karadeniz Bölge Başkanı ve İYİ Parti 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu’da Kdz. Ereğli Belediyesi’ni kazanmak için canla başla çalışacaklarını söyledi.





 

Bu haber 1492 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ereğlili Vatandaş
    2 ay önce
    Murat başkan adaylar arasında en iyisidir. Ad*** kendi z***anında ne güzel şeyler yapıyordu o gittikten sonra hiç öyle şeylerle karşılaşmadık. Biz tekrar onu görmek isteriz.