OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI…

OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI…

OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI…
02 Ekim 2023 - 01:28

Alaplı Hacıhasan Köyü Muhtarı Alaattin Acar oğlunun nikahını kendisi kıydı. Muhtar Acar; “Şimdiye kadar bir çok nikah kıydım en anlamlısı benim için buydu. “dedi. 

Alaplı Hacıhasan Köyü’nün tanınmış ailelerinden olan Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Tekno Plan Mühendislik çalışanlarından olan Engin ve Hava Arslan’ın kızları Rumeysa Arslan hayatını, Alaplı’nın tanınmış ve sevilen muhtarlarından olan Hacıhasan Köyü Muhtarı Alaattin ve Fatma Acar’ın oğlu Berkay Acar ile birleştirdi. 

Genç çiftlerin nikahını Alaplı Hacıhasan Köyü’nün başarılı muhtarı olan damadın babası Alaattin Acar kıydı. Muhtar Acar bir çok ailenin nikahını kıydığını ancak bugün burada kendi oğlumun nikahını kıymanın büyük bir sevinci ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 

Genç çiftlerin kınası 30 Eylül cumartesi günü akşamı Alaplı Hacıhasan Köyü Güney Mahallesi’nde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Düğün ise 01 Ekim 2023 Pazar günü akşamı Alaplı Yılmazlar Düğün Salonu’nda muhteşem kalabalık eşliğinde yapıldı. Köyde ise gündüz çalgılı ve yemekli düğün de vardı. Düğüne Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Alaplı AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve yönetim kurulu üyeleri, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Muhtarlar Derneği Başkanı Mitat Mandacı, muhtarlar ve çok sayışa davetli katıldı.
Acar ve Arslan aileleri düğüne gelen misafirlerle yakından ilgilenirken herkese tek tek hoş geldiniz diyerek yakından ilgilendiler.   Ayrıca her iki ailede düğüne katılım sağlayan yada mazereti sebebiyle gelemeyen bütün akraba, dostlarına ve yakınlarına teşekkürlerini ilettiler.
Bizde Yenihaber Gazetesi yayın gurubu olarak genç çitleri kutluyor mutluluklar diliyoruz. Düğünün her iki aileye de hayırlı olmasını temenni ediyoruz. 
HABER - FOTO: FEDAİ KAÇAR
 

Bu haber 613 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum