YALÇIN; "YOL ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERDİK"

Alaplı Mollabey Köyü ile Karacallı Mahalle'sinin sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

YALÇIN; "YOL ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERDİK"

Alaplı Mollabey Köyü ile Karacallı Mahalle'sinin sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

YALÇIN;
28 Ağustos 2019 - 16:57

Haber Merkezi - AK Parti İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Yalçın, sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek  önümüzdeki süreçte yapılması planlanan faaliyetlerle ilgili şu bilgileri aktardı:  “Alaplı’mızda tarihi günleri yaşıyoruz. Bu çalışmalar yıllardır planlanmıştı ve faaliyete başladık ve devam edeceğiz. Mollabey Karacallı Mahallesi’nden (Düğmeci) sıcak asfalt çalışmaları başladı. Bu kesimde en son 19 sene önce sıcak asfaltlama çalışması yapılmış.
Ayrıca, 7 yıldan beri üzerinde durduğumuz  Mollabey- Alaplı arasında alternatif yol çalışması var. Mollabey Karacallı Mahallesi’nden bir buçuk kilometrelik kesimde 27 Ağustos Salı günü itibariyle sıcak asfaltlama çalışması başladı. Hızlı şekilde sürdürülüyor. En son 2000 yılında burada sıcak asfalt yapılmış. O zamanlar emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.
Emeği bulunan ve desteklerini esirgemeyen Sayın Zonguldak Valimize, Genel Sekreterimize, Özel İdarenin tüm çalışanlarına, Alaplı’mızdaki şantiye şefine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Mollabey’in içerisindeki menfez köprü çalışması da son sürat devam etmektedir. Bu yolu bir ay içerisinde trafiğe açıp, halkımızın hizmetine sunacağız. Fındık sezonundan dolayı vatandaşlarımız biraz mağdur duruma düşüyor olabilir. Fakat, bizim ricamız sabretmeleridir. Bu havalar her zaman bulunmaz ve bol yağışlı bir yaz sezonu geçirdik. Bir süre yağış beklenmemesi bu çalışmalar için fırsat oldu. Yağışlı dönem başlamadan bitirmeyi hedeflemekteyiz.
Ayrıca, Alaplı, Gümeli, Aydınyayla yolunda planlanan sıcak asfalt çalışmaları da önümüzdeki yıllarda gerçekleştireceğiz. Şerit çalışmaları da yapılacak. Alaplı’mızın bazı köylerinde sıcak rotmiks kaplama dediğimiz çalışmalar Özel İdare ekipleri tarafından devam ettirilmektedir. Ekiplerimiz aynı günde birçok köye yetişemiyor. Vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz. Sırayla öncelikle aciliyet olan yollarımızı onaracağız” dedi.   
 

Bu haber 1034 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum