YENİHABER 23 YAŞINDA…

Yenihaber Gazetesi, 22 Temmuz’da 23’üncü yayın yılını tamamladı.

YENİHABER 23 YAŞINDA…

Yenihaber Gazetesi, 22 Temmuz’da 23’üncü yayın yılını tamamladı.

YENİHABER 23 YAŞINDA…
23 Temmuz 2019 - 16:12

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde, günlük olarak yayınlanan, Süleyman Kulaksız’ın kurucusu, Fazilet Kulaksız’ın imtiyaz sahibi olduğu gazetemiz 1996 yılında Seç Haber ismi ile kurulmuş. Bir süre haftalık olarak yayınlandıktan sonra yayın hayatını günlük olarak sürdürmeye devam etmişti.

Gazetenin kadrosu, Yazı İşleri Müdürü aynı zamanda Alaplı ilçesi temsilcisi Hasan Haşıl, Haber Müdürü Fedai Kaçar, Sayfa Editörü Turan Erbay ve muhabir Timuçin Özat isimlerinden oluşurken, gazetemizin baskısı kendi matbaa tesisinde gerçekleştirilmektedir. Gazetemiz ayrıca, ilçede resmi ilan alan vasıflı 5 gazeteden biri durumundadır.   

Yenihaber Gazetesi, 7/24 güncellenen –www.eregliyenihaber.com- internet sitesi ve tarafsız, araştırmacı haber anlayışıyla, Kdz. Ereğli, Alaplı ve Zonguldak’ın yanı sıra Batı Karadeniz’in gündemine ışık tutarak, günce gelişmeleri okuyucuları ile buluşturmaktadır.

Bu arada, gazetemizin kuruluş günü ile aynı gün doğum günü olan muhabirimiz Timuçin Özat’ta 33 yaşına girdiğini belirtti.

Diğer yandan, bugünlere gelmemizde emeği bulunan gazetemizin gelmiş geçmiş tüm çalışanlarına, okuyucularına ve takipçilerine bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 

Bu haber 979 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum