BAŞKAN POSBIYIK’IN SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın seçim ofisinin açılışı mitinge dönüştü. Ereğli halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Başkan Posbıyık, seçim döneminin Ereğli’ye yaraşır şekilde geçmesini dileyerek diğer adaylara başarı temennisinde bulundu. ‘Ereğli için bir takım sıkıntılar hissetmesem seçime girmezdim’ diyen Başkan Posbıyık, “Ereğli’nin 2014-2019 arasında olduğu gibi bir daha denemeyle geçirecek 5 senesi yok” dedi.

BAŞKAN POSBIYIK’IN SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın seçim ofisinin açılışı mitinge dönüştü. Ereğli halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Başkan Posbıyık, seçim döneminin Ereğli’ye yaraşır şekilde geçmesini dileyerek diğer adaylara başarı temennisinde bulundu. ‘Ereğli için bir takım sıkıntılar hissetmesem seçime girmezdim’ diyen Başkan Posbıyık, “Ereğli’nin 2014-2019 arasında olduğu gibi bir daha denemeyle geçirecek 5 senesi yok” dedi.

BAŞKAN POSBIYIK’IN SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ
19 Şubat 2024 - 19:45

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın seçim ofisinin açılışı mitinge dönüştü. Ereğli halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Başkan Posbıyık, seçim döneminin Ereğli’ye yaraşır şekilde geçmesini dileyerek diğer adaylara başarı temennisinde bulundu. ‘Ereğli için bir takım sıkıntılar hissetmesem seçime girmezdim’ diyen Başkan Posbıyık, “Ereğli’nin 2014-2019 arasında olduğu gibi bir daha denemeyle geçirecek 5 senesi yok” dedi. CHP İl Başkanı Devrim Dural ve İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu “Ereğli Belediyesi’nin CHP’de kalması için bütün mücadeleyi vereceğiz” sözü verdiler.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim kampanyası döneminde kullanacağı seçim ofislerinden ilkinin açılışını Ereğli halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.
Meydanbaşı Caddesi’nde Ay City karşısında hizmet verecek seçim ofisinin açılış törenine CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, CHP Belediye Başkan Adayları, önceki dönem il başkanları, belediye başkanları, parti yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
POSBIYIK: “BİR TAKIM SIKTINLAR HİSSETMESEM SEÇİME GİRMEM”
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan açılış töreninde Başkan Posbıyık eşi Kadın Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık ile birlikte sahneye çıkarak, tezahüratlar eşliğinde halkı selamladı.
Başkan Posbıyık, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
"Bir takım sıkıntılar hissetmesem zaten seçime girmem. Benim için herkesi sevgiyle dostça bakmak en önemli unsur. Bütün partilerden adaylığını koyan belediye başkanı adayı kardeşlerime de sevgilerimi gönderiyorum, başarılar diliyorum. Ereğli sahili seyyar satıcılara parsel parsel bölünmüştü, oturamıyordunuz yalan mı? Parsel parsel dağıtılmıştı Ereğli. Piknik alanları hemen hemen yok olmuştu. İdari mekanizma çökmüştü. Ereğli'nin fen işlerini yöneten en büyük amirleri ruhsat verme noktasına getirilmişti. Karmakarışıktı. O sıralarda ne işler döndü ben bilemem onu halk bilir ama belediye başkanı karar vermiyordu, birileri karar veriyordu. Ereğli'nin bu duruma düşmemesi lazımdı. Ereğli felç oldu.
Sadece bu mu? 2014 Belediye Başkanı seçilen arkadaş Erdemir ile protokol imzaladı. Barajda kuraklık olduğunda su kesmek mecburiyetimizde olduğumuzda ilk defa Ereğli halkının suyunu keseceğiz, enerji hattına su verilmeye devam edecek. Kuraklık olduğunda Ereğli'nin anayasal teminatı olan suyu kes, Erdemir'in elektrik santraline versin çalışsın para kazansın diyor. Hala bunu düzeltemedik. Bir çok 18. maddeler hazırlanmıştı, iptal ettik. Kurtaramadıklarımız gitti. Köşeyi dönenler döndü, köşeyi 5-10 defa dönenler oldu. Aynı hazırlık içerisinde olanlar, aynı hazırlığı yapanlar var.
-KOVİD19 SARSTI ORTALIĞI-
2019 Yılına geldiğimde Erdemir Plajını terk etmişti OYAK, burayı bana vermemek için ellerinden geleni yaptılar. İsmail Çorumluoğlu, Allah ondan razı olsun, onun yardımı ile plajı aldık. Düzenledik, pırıl pırıl yaptık. Sadece Ereğli'den değil dışarıdan gelenler var. Önümüzdeki dönem Allah nasip ederse bir de çocuk aqua parkı yapacağız. Oraya 2 tane mavi bayrak aldık. Sağlıklı, temiz anlamına gelen bir olay. Son 5 yıl çok sıkıntılar yaşadık, Kovid19 sarstı ortalığı, yakınlarımız ile bir araya gelemedik, perişan olduk. Bir çok arkadaşlarımızı ve yakınlarımızı kaybettik. Bende yol arkadaşım Yaşar Balcı’yı kaybettim. Bu süreçte 400 bin tane maske ürettik. Cumhuriyet Halk Evlerinde ürettik. Su Arıtma tesisinde dezenfektan üretip halka dağıttık. Evlere aş getirdik. Parası olanlara da gönderdik, işsiz kalanlara da gönderdik. O zamanlar askıda faturaları gündeme getirdik. Borçlarını kapattık, 975 kişiye yardım etmişiz. Bunlar önemli işler belediyecilikte. 2014 Yılında Ereğli'ye içme suyu tesisleri kurmak için harekete geçtik.
-100 YILLIK YETECEK İÇME SUYU TESİSLERİNİ AÇTIK-
Ereğli'nin nüfusunun 100 bini geçmesi lazımdı. Geçerse olaya Devlet Su İşleri el koyuyor. Bütün mücavir alandaki köyleri şehre kattım. Onlara asfaltlarını yaptık, temizleme giderlerini yaptırdık ve şehrin nüfusunu 100 bine çıkararak 100 yıllık yetecek içme suyu tesislerini açtık. Bu bölgenin en büyük içme suyu tesisleri. 9 tane jeneratör aldık, su kesintisi olmasın diye. Su tesislerinde bir takım kaçamaklar olabiliyordu 38 milyon belediye para harcayarak ozon tesisi kurduk. Hiç dışarıdan damacana falan almaya gerek yok, musluk suyunu istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ne oldu bunun bedelini ödedik. Köyleri aldığım için beni pek tanımıyorlardı, bana oy vermediler ve 2014'de bedel ödedik, seçimi kaybettik. Helal olsun Ereğli'ye içme suyu tesisleri yaptık. 16 Tane köyümüze içme suyunu Ereğli Belediyesi olarak biz veriyoruz. Sadece onlar mı, Organize Sanayinin de sıkıntıları vardı. Onlar bizim her şeyimiz, istihdam sağlıyorlar. 6 Bin metre terfi hattı yapılarak OSB'nin de suyunu verdik. Dergaz kurduk, halen daha yönetim kurulu üyesiyim. Dergazı getirdik doğalgazı vermeye başladık. Zonguldak'ta basın bana ateş püskürdü. 6 Ay sonra onlarda doğalgazı getirmek için sıraya girmeye başladı. 91 Bin ton sıcak asfalt, 100 binlerce metre satıh asfalt döktük, bu ekonomik sıkıntılarda kolay mı bunlar. İşçilerin maaşını, ikramiyesini ödeyemeyenler var, böyle bir ortamda yaşıyoruz. Eskiden ambardan aldığımız 1 cıvatayı 10 liraya aldıysak yerine 500 liradan koyuyoruz, öngörü kalktı, 3 ay sonrasını göremiyoruz. Belediyeler de ekonomik yönden zorda. Biz buna rağmen her türlü hizmetimizi yapmaya başladık.
-EREĞLİ 'DE TRAFİK SORUNU VAR, ÇEVRE YOLU YAPILMALI-
Ereğli'de trafik sıkıntısı var, ne yapmak lazım? Uyuyan güzel, Belen, Ahmetçiklerde yollarımı yaptım. Yeni Belen Sanayi'den geçerken bakın yolları oraya kadar getirdim. Bütün arabalar bu yan yollara vermek şartıyla hastane, pazaryerine gidebilecek, ana hattı rahatlatacağız. Buraya bir çevre yolu yapılması lazım. Yeni hastanenin olduğu yerden Alaplı'ya çıkacak bir yol yapılması lazım, proje hazır 4 tünel var üzerinde. İhaleye verilmesi lazım, çevre yolu devreye girmeden herhangi bir çalışma yapılamıyor. Bu çevre yolu yapıldığı taktirde otobüsler Zonguldak'tan İstanbul'a, Ankara'ya giden otobüs, tır, kamyon, taksiler oradan direk Alaplı'ya çıkacaklar. Kepez yolundan geçmeyecekler. Kepez yolu tamamen belediyeye verilecek. Kepez'de ölümlü kazalar olmaya devam ediyor, maalesef. Bu yol Ereğli-Devrek yolundan daha önemli. Bu çevre yolu yapılmazsa kazalar ölümler devam edecek. Bir köprü yaptılar, bana ucube köprüyü kaldır. Devlet yapmış ben nasıl kaldırayım. Tam bir ucube. Nasıl düşünmüşler nasıl yapmışlar, burada böyle bir ucube köprü yapmışlar.
-KALETEPE EREĞLİ'NİN-
Ereğli'de müzeler yaptık, Kent, Alemdar, Oyuncak Müzesi yaptık. Şimdi yakında piknik alanları tertemiz hale getiriliyor, çalışmalara başladık. Kaletepe ile uzun uğraşlar sonucu bize verdiler. Orada şuan temizlik yapıyoruz. Kaletepe Ereğli'nin en güzel yerinde, askeriyenin izni olmadan sinek bile giremez. Artık bizde. Herkesin hakkını vermek lazım, burayı alırken de Saffet Bozkurt yardımcı oldu, Allah razı olsun. Akarca Mahallesi tarihi bir bölgedir, tarih kokar. 2014'de gelen belediye başkanı belediye binasını yıktı. Önüne gelen yeri yıkıyorlar, bende arkadan gelip toparlamaya çalışıyorum. 5 Sene iktidarda kaldı. Yapamadı, ben tekrar geldim harekete geçtim yaptım. Bir çok müteahhit aldı bıraktı, en son bir müteahhit aldı, şimdi yapmaya çalışıyoruz. Yazıcıoğlu'nun dükkanı var çatlayacak bina, Kazık çakmaktan korkuyorlar. Orayı kültür merkezi yapacağız.
-BÜYÜK BİR STADYUM YAPIYORUZ-
Ereğli'de spor tesisleri yok. Benim belediyedeki yerim stadın yanında. Vatandaşlar orada spor sahasını 4'e bölüp de antrenman yapıyorlar, yazık günahtır ayıptır ya. Bu memlekete ayıptır. Burada o kadar çok sporcu genç var ki bu sporcu gençler maalesef spor yapamıyorlar. Yer bulunmuyor. Biz Ereğli Belediyesi olarak yeni bir yer yapmaya başladık, oraya çok büyük bir stadyum yapıyoruz. Mahallelerde 15'e yakın yeşil sahalar yaptık. Belende 2 bin 800 metre kare üzerinde saha, çevresinde spor aletleri bulunan yer yaptık. Çocuk parkları her yerde var. Amatör spor kulüplerine 475 bin lira para dağıttık. Eski çöp alanını revize etmeye başladık, yeşillenmeye başladı. Orası sonuna kadar yemyeşil bir alan olacak. Bisiklet yoluna başladık, bitirdik. Kandilli'ye doğalgaz getirilmesi için hükümet tarafından karar verilmiş, kazılar yapıldığı için bisiklet yolunu aldılar. Doğalgaz çalışmalarının bitmesini bekliyoruz. Tekrar orayı düzenleyeceğiz.
-EN BÜYÜK ŞİKAYETİNİZ HALK OTOBÜSLERİNDEN. BU SORUNU DA ÇÖZECEĞİZ-
Şuanda biliyorum en büyük şikayetiniz Halk Otobüslerinden. Ereğli’de nüfus arttı. Halk otobüslerinin gidiş hatlarında yeni yerleşimler oluştu. Halk Otobüsleri yönetimiyle yeni bir anlaşma yaptık. İstanbul Teknik Üniversitesi ile anlaşma yaptık. Halk Otobüsleri için rehabilitasyon çalışması hazırlıyoruz, bitmek üzere. Bundan sonra otobüsler sıklaştıracak. Burada toplanmayacak. Kemer’de olan Kemer’de, Kepez’de olan Kepez’de toplanacak. Yeni duraklar ilave edilecek. Bunların bir kısmı dar sokaklara girebilmek için küçük otobüs haline getirilecek, büyük otobüsler hastaneden Kemer’e kadar tek sefer yapılacak.
Cumhuriyet Halk Evlerine gidenler büyük mutluluk yaşıyorlar. Halk evlerine giderek bilgisayar, seramik, yemek pişirmeyi de öğreniyor, müthiş bir yer. 55 Kurs açmışız 4 bin sertifika vermişiz. Ereğli'de tohum bankası kurduk. Halk Kafeyi çalıştırıyoruz, Ereğli'nin en güzel yerine yaptık. 5 Liraya çay içsin, ucuz yemek yesin dedik.
Halk Kafe afette yıkıldı, yeniden onardık. Burada Yaşlılar Gençler Evimiz var, emeklilerin gittiği, ara sıra gidiyorum herkes memnun, her şey ucuz, çay 5 lira. Ben halk için uğraşıyorum, Aşkım Ereğli, ben Ereğli’yi seviyorum.
Ben iftiharla söylüyorum, şerefle söylüyorum, ben tabandan geliyorum. Sebzeci Kadir Posbıyık’ın oğluyum. O, zor şartlarda beni okuttu, ben bu memlekete aşık olduğum için Ereğli için çalışıyorum. Benim belediye başkanlığına, benim paraya, pula ihtiyacım yok. Ben Erdemir’de mühendisken buradan daha fazla para alıyordum ama ben Ereğli halkını seviyorum.
-BANA OY VERENİ DE VERMEYENİ DE SEVİYORUM-
Ereğli halkından bana oy vermeyenleri de seviyorum. Ak Partili olanları da, CHP’li olanları da, MHPli olanları da, Saadet Partili olanları da, İYİ Partili olanları da.. Bütün herkes benim gözümde aynı seviyede, yoksa bu halk beni bu kadar destekler mi? Benim için hizmet, benim için siyaset.. Yerel yönetimlerde siyaset olmaz. Eğer siyaset yapmak isteseydim milletvekili olurdum, ideolojiye koştururdum. Ama ben hizmet adamıyım, ben belediye başkanıyım.
Ereğli’de yaşayan 120 bin kişi.. Köyleri asla ayırmam, hepsin de tanışığım var, muhtarlarla, yaşayanlarla 270 bin kişinin ayrılmaz belediye başkanıyım ben.
Benim için parti farkı yok. Benim için herkes tanrının yarattığı insanlar mukaddes benim gözümde, ben başka bir şey bilmem.
-SOKAK HAYVANLARI İÇİN YENİ BİR HASTANE KURUYORUZ-
Sokak hayvanları için Zonguldak’ta bir tek benim barınağım var. Geceleri köylerden, Kandilli’den benim barınağa geliyorlar bende yardım ediyorum. Şimdi Sanayiye çıkarken 30 bin metre kare yeri Orman Bakanlığı’ndan aldık sokak hayvanları cerrahisi için adeta bir hastane yapıyoruz. Kediler, köpekler, kanatlı hayvanlar için.
-İLK YARDIMA GİDEN EREĞLİ BELEDİYESİ İTFAİYESİ-
6 Şubat depremlerinde ülkemizin canı yandı. Buraya ilk yardıma giden Kdz. Ereğli Belediyesi itfaiyesi oldu. Karadaniz’de bizim gibi bir itfaiye teşkilatı olan yok. Kurtarma araçları, deniz botları, tüm teçhizatları, 600 gönüllü itfaiyeciyle bir çok alanda çalışıyor, yardıma ve desteğe gidiyoruz.
-CUMHURİYET BALOSUNU HALKLA YAPTIK-
Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutladık. On binlerce insan alandan yürürken inanın hüngür hüngür ağladım. Ereğli’de cumhuriyet bayramı her zaman coşkuyla kutlanır ama bu sefer farklıydı. Biz Cumhuriyet Halk Balosu’nu İnönü Parkı’nda halkla birlikte yaptık. Salonlarda, lüks yerlerde yapmadık. Halk balosunu halkla yaptık. Ben halkın belediye başkanıyım, seçkinlerin belediye başkanı değilim.
-TARİHİMİZİN EN BÜYÜK FELAKETİNİ YAŞADIK-
Doğal afet oldu. Mezarlıklarda, sokaklarda ağaçlar kalmadı. Mezarlıklarda ağaçlar yıkılırken mezarlara zarar verdi. Sahil harabeye döndü. Plajlarımız gitti. İç İşleri Bakanı, Vali buradaydı, devlet buradaydı, İBB desteğe geldi, hep birlikte yaraları sarmaya çalıştık. Biz Ereğli Belediyesi olarak çılgınlar gibi her tarafta çalıştık, halk ta bizi takdir etti. Allah hepinizden razı olsun. Yeni taş ihalesini yaptık. Piramit kafeden bu tarafa dalganın en çok vurduğu yerlere taş döşüyoruz. Devlet yetkililerine bir kez daha sesleniyorum. Askeri limanı 250 metre olmazsa yine bu sıkıntıları yaşarız. Bir gemi karaya oturdu ikiye yarıldı sahile zarar verdi. Liman dışında batan gemide 12 can gitti. İklim değişikliği nedeniyle çok büyük zarar gördük. Yinede Ereğli’yi tecrübemizle, ekibimizle yeniden ayağa kaldıracağız hiç merak etmeyin.
-TÜRKİYE’DE BİRİNCİYİM-
Belediyecilikte bana duayen diyorlar. Ankara’da yapılan ankette Allah hepinizden razı olsun, sizlerin sayesinde memnuniyet anketinde en büyük değeri kazanan, sizler sayesinde %76,2 ile Türkiye’de birinciyim. Cumhuriyet Halk Partisi’nde Türkiye’de birinci sıradayım. Ben yapmadım sizler verdiniz oyları, bir numarayım Türkiye’de, Allah razı olsun. Ak Partide de %64 civarında çıkıyorum, benim ismimi onlar koymuyor ama orda da çıkıyorum, Allah onlardan da razı olsun. Onlar benim kardeşlerim. Onlar daha yeniler, daha 5 senede belediyeyi öğrenecekler kolay değil bu işler. Öğrenirken ne zorluklar çekecekler, bu kadar sıkıntı var, bu ekonomik sıkıntıda, bu dertler de deneyecekseniz buyurun. Bu işler kolay işler değil ki. Daha meclis üyeliği yapacaksın, biraz zorlanacaksın. Belediye Başkanı Halil Posbıyık yanında gezeceksin, onun dergahından geçeceksin. Ben olmak istiyorum deyince belediye başkanı olur mu?.
Şimdi yeni bir adam yetiştiriyorum benden sonra inşallah.. Köylerine, Ereğli’ye sahip çıkacak yeni bir belediye başkanı yetiştiriyorum. Hazırlıklara başladım.
Buradaki bütün partiler diyorlar ki, Halil Posbıyık olmasın da kim olursa olsun, onun damarından gireriz diyorlar. Benim damardan giremiyorlar, iyice kartlaşmış. Bunları düşünmek lazım. Çok önemli konular bunlar.
İskeleyi 2014’te maalesef o gün gelen belediye başkanı limanın muamelelerini yapmamış, limanı elimizden alıyorlardı. Liman, sadece benim için önemli değil, Ereğli’ye en büyük geliri getiren bir yerdir o liman. Dolar bazında para alıyoruz.
O aldığımız paralarla size asfalt, parke, su, kanalizasyon getiriyoruz. Benim için çok önemli, çok büyük gayret sarf ettik. Çok çabalar harcadık. Laf aramızda kimseye söylemeyin, şimdi az önce telefon geldi bakanlıktan, 30 yıllığına tekrar limanı bize veriyorlar. Ama burada da hakkını vermek lazım, Saffet Bozkurt’un çok büyük yardımı oldu, beni bakanla buluşturdu. Hizmet öyle olması lazım ya, o parti bu parti olur mu, bütün partilerin bir arada el ele vermesi lazım, bu işte tecrübeli olan adama da, ağam buyur bu işi sen biliyorsun sen yap demesi lazım. Başka uğraşmaya gerek var mı? Hepimize hayırlı uğurlu olur inşallah, Ereğlimiz için hayırlı olsun. Buradan sandıklarda görev almak isteyen, Ereğli içinde-dışında olan gençlerimize çağrı yapıyorum; ‘Halil Posbıyık gönüllüleriyle’ irtibata geçin bu süreci birlikte yürüyelim.”
DURAL: “EREĞLİ BİZ DE KALACAK”
CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural da konuşmasında Zonguldak’ta 25 seçim bölgesi olduğunu ve bunlardan 13 tanesinin Cumhuriyet Halk Partisi’nin saflarında olduğunu hatırlatarak, “yarıdan bir fazlasını biz yönetiyoruz. Ereğli’yi de biz yönetiyoruz. Biz yönetmeye de devam edeceğiz. Halil Posbıyık’ın yaşamı ‘hayat bir mücadeledir’ lafının dünyadaki gerçekleşmiş hali. İlerlemiş yaşına rağmen hala genç bir delikanlı gibi sizlerin karşısında; çalışma azmi, heyecanı ve şevki gayet yerinde. Siz de onay verirseniz 31 Mart akşamı tekrardan sizlere hizmet edebilmek için bu yarışa dahil olacak. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi demek Ereğli demek. Ereğli’yi de Cumhuriyet Halk Partisi’nden ayrı düşünemeyiz. İşimiz gücümüz belediyecilik. Biz bu belediyeciliği yapıyoruz ve iyi biliyoruz. Bunu da Ereğlili olarak sizler biliyorsunuz. İstanbul’da yaptık, Ankara’da yaptık, İzmir’de yaptık büyükşehirlerin çoğunluğu bizde Ereğli’de biz de kalacak, sözümüz olsun. Zonguldak’ı da alacağız tabi ki…Ereğli’de bir felaket yaşadık geçmiş dönemde, diyorlar ki hizmet gelmez. Nasıl geliyor ben size anlatayım; şimdi Ereğli’nin kaynakları var, Başkan Posbıyık zaten kaynak yaratmakta usta bunda bir sıkıntı yok. Yetmediği zaman da bizim büyükşehirlerimiz var; İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu sahili yapmıyor mu, Alaplı’yı yapmıyor mu yine yapar. Ereğli yalnız değil. Sayın Posbıyık yalnız değil” diye konuştu.
KOCAMANOĞLU: “YİNE KAZANACAĞIZ!”
CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu ise açıklamasında “6 Ağustos’ta bir cümle kullanmıştım. ‘Biz yine Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı koltuğuna yine Cumhuriyet Halk Partisi rozetini taşıyan bir belediye başkanı oturtacağız’ diye; evet o gün geldi yine Cumhuriyet Halk Partisi rozetini taşıyan bir belediye başkanını hep birlikte koltuğa oturtturacağız, kimsenin şüphesi olmasın. Sevgili belediye başkanımız Halil Posbıyık’ın önderliğinde 31 mahallenin her sokağında, her caddesinde ben ilçe başkanı olarak ve bütün arkadaşlarımız terimizin son damlasına kadar akıtacağız. İşimiz gücümüz Ereğli, işimiz gücümüz Zonguldak, işimiz gücümüz Türkiye. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye’deki bütün belde belediyelerinde, bütün ilçe belediyelerinde, bütün il belediyelerinde ve bütün büyükşehir belediyelerinde kazanmak için sonuna kadar devam edeceğiz. Yine kazanacağız, yine kazanacağız, yine kazanacağız” dedi.
Konuşmaların ardından dua edilerek seçim bürosunun açılışı yapıldı.

Bu haber 559 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum