ROTARY'DE AYKUT ATEŞ DÖNEMİ TÖRENLE BAŞLADI

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 2018-2019 Dönem Başkanı Eray İlhan, görevi 2019-2020 Dönem Başkanı Aykut Ateş’e devir etti. Aykut Ateş, dönem sloganını “Rotary Dünyayı Birleştirir” (Rotary Connects The World) şeklinde açıkladı. Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü dönem başkanlığı devir-teslim töreni yapıldı.

ROTARY'DE AYKUT ATEŞ DÖNEMİ TÖRENLE BAŞLADI

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 2018-2019 Dönem Başkanı Eray İlhan, görevi 2019-2020 Dönem Başkanı Aykut Ateş’e devir etti. Aykut Ateş, dönem sloganını “Rotary Dünyayı Birleştirir” (Rotary Connects The World) şeklinde açıkladı. Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü dönem başkanlığı devir-teslim töreni yapıldı.

ROTARY'DE AYKUT ATEŞ DÖNEMİ TÖRENLE BAŞLADI
03 Temmuz 2019 - 17:14

29 Haziran Cumartesi akşamı Tims Fabrika’da düzenlenen törende, 2018-2019 Dönem Başkanı Eray İlhan, kulüp başkanlığı görevini Aykut Ateş’e devrederken, Kdz.Ereğli Interact Kulübü 2018-2019 Dönem Başkanı Lara Damgacı ise Ayşe Zeynep Efe’ye devretti.
Görevi devir eden Eray İlhan, konuşmasında dönem faaliyetlerini görsel sunumla özetledi ve projelerde görev alan Rotaryenlere ve destek olanlara plaketlerini takdim etti. Ardından Kdz.Ereğli Interact Kulübü 2018-2019 Dönem Başkanı Lara Damgacı gerçekleştirdikleri faaliyetlerden ve bölgede elde ettiği başarılardan bahsetti.
Sunumların ardından devir teslim törenleri gerçekleşti. 2018-2019 Dönem Başkanı Eray İlhan, kulüp başkanlığı görevini Aykut Ateş’e devrederken, Kdz.Ereğli Interact Kulübü 2018-2019 Dönem Başkanı Lara Damgacı ise Ayşe Zeynep Efe’ye devretti.
YENİ DÖNEMDE 'EĞİTİM, KÜLTÜR, SANAT'  ÖNE ÇIKACAK
Devir Teslim töreninin ardından yeni yönetimini takdim eden Aykut Ateş, konuşmasında öncelikle Eray İlhan ve eşine teşekkür etti ve 2019-2020 dönem temasını 'Rotary Dünyayı Birleştirir' olarak açıklayarak "Bu dönem projelerimizi ve çalışmalarımızı, ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda belirlenen  'Eğitim Şart, Kültür Gerekli, Sanat ise Vazgeçilmez' ilkesi ile gerçekleştireceğiz. " dedi.
ATEŞ, PİYANO FESTİVALİ DÜZENLEYECEK
Dönem içinde gerçekleştirmeyi düşündüğü projeleri özetleyen Ateş, şöyle konuştu :
"Bu dönem Türkiye genelinde Türk Sanat Müziği Beste Yarışması ve Resim Yarışması ile birlikte bir de Uluslararası Satranç Turnuvası gerçekleştireceğiz. Aynı şekilde bölgemizde ise  kulüp üyelerimiz ve ailelerimiz ile birlikte farklı bir çok projeyle farklı hayatlara dokunacağız. İlk olarak; 6 Temmuz Cumartesi günü Türkiye'mizin 2420,2440 ve 2430. Bölge Rotaryen, Rotaract ve Interactları ile birlikte Anıtkabir'de Ata'mızın huzuruna çıkacağız ve bize gösterdiği yolda yürümeye devam edeceğimize bir kez daha söz vereceğiz. Temmuz ayı içerisinde Gençlik Değişim Programı kapsamında Ted Kdz.Ereğli Koleji iş birliğinde bir yaz kampı düzenleyerek, dünyanın 10 farklı kültüründen gelen 15 misafirler öğrenciye ev sahipliği yapacağız. Ardından Ağustos ayı içerisinde Tas Gölü Doğal Kamp Alanı’nda bir Baba Çocuk kampı düzenlemeyi planlıyoruz. Bu dönem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100.yılını da kutlayacağımız için, çocuklar için düzenleyeceğim önemli etkinlikler olacak. Bunlardan biri de çocukların performanslarını sergileyebilecekleri bir Piyano Festivali gerçekleştirmeyi planlıyoruz. 2019-2020 döneminde, her zaman olduğu gibi güzel ve keyifli projeler üretirken, ailelerimizle birlikte dostluklarımızı geliştirmek en büyük hedefimiz olacaktır”
KATILIM:
Nezih geceye; Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Cemal Özden Yazıcıoğlu, eşi ve kızları, UR 2430. Bölge Guvernör Yardımcısı H. Murat Turan ve eşi Mine, 31. Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Muhittin Dikmen ve eşi Tunay, 2018-2019 Dönemi Batı Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Aydoğan Tekin ve eşi Asuman,  Zonguldak Rotary Kulübü 2019- 2020 Dönemi Başkanı Osman Aydın, Kdz.Ereğli Rotaract Kulübü 2018-2019 Dönem Başkanı Erdem AĞASLAN, Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Çimenoğlu ve eşi, Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) Müdürü Serkan Çakır ve eşi, Soroptimist Kulübü Başkanı Gülberk Yalçın ve eşi Sertan Yalçın, tiyatro sanatçısı ve oyuncu Yüksel Arıcı ve eşi ile çok sayıda misafir katıldı.
 

Bu haber 977 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum